Νέα

Ο 7ος Ευρυτάνειος δρόμος, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 20 Ιουλίου 2019

Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα του αγώνα εδώ, και να τυπώσετε το δίπλωμα συμμετοχής εδώ. Προσοχή να αναζητήσετε το όνομα σας στο δίπλωμα συμμετοχής ώστε να εκτυπώσετε το σωστό αρχείο. Φωτογραφίες του αγώνα μπορείτε να δείτε εδώ. Αναζητήστε τις φωτογραφίες σας και ξαναζήστε τις όμορφες στιγμές που μας χάριστε για άλλη μια φορά ο πολιτιστικός σύλλογος των εν Αθήναις και απανταχού Κρικελλιωτών Ευρυτάνων, ο ‘Αγ. Νικόλαος’ σε συνεργασία με τα αθλητικά σωματεία ΑΠΣ Καρπενήσι 2002 και Α.Σ. Κεραυνός Κρικέλλου.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι αθλητές έτρεξαν σε έναν ανώμαλο αγώνα δρόμου 19.500 μέτρων. ενώ, παράλληλα πραγματοποιήθηκε και αγώνας δρόμου 2χλμ. για παιδιά.

Βραβεύθηκαν με έπαθλα οι τρείς πρώτοι άνδρες και γυναίκες των γενικών κατηγοριών αλλά και πέντε ηλιακών κατηγοριών! Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο με τα διακριτικά του αγώνα καθώς και δίπλωμα συμμετοχής αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό, που θα λάβουν ηλεκτρονικά από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Ο αγώνας να υπενθυμίσουμε ότι έγινε για πρώτη φορά υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

Ευχαριστούμε επίσης τη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, τον Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε. και το Δήμο Καρπενησίου.

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ο 7ος Ευρυτάνειος δρόμος, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 20 Ιουλίου 2019