Διαμονή

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ


Ξενώνας Αριάνδη


Ευρυτανία, Κρίκελλο

Ένας πανέμορφος παραδοσιακός ξενώνας που βρίσκεται στο ορεινό χωριό Κρίκελλο. Προσφέρει μια καταπληκτική θέα στο βουνό και στο πανέμορφο χωριό ενώ παράλληλα διαθέτει ζεστό και φιλικό περιβάλλον.Ξενώνας Βασιλικής Πλούμπη


Κρίκελλο, Ευρυτανία

Ο ξενώνας προσφέρει εξαιρετικά δωμάτια στην καρδιά του χωριού με όμορφη θέα  και φιλικό περιβάλλον. Για τους αθλητές του Ευρυτάνειου δρόμου θα υπάρχουν και ειδικές τιμές.

Ξενώνας Αερικό


Καρπενήσι, Ευρυτανία

Στο χωριό Καρπενήσι, ο ξενώνας Αερικός προσφέρει καταλύματα με ιδιωτικές βεράντες και ένα κήπο. Ο ξενώνας βρίσκεται κοντά σε πολλά αξιοθέατα, και περίπου 12 χλμ από το Κρίκελλο. Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με μπαλκόνι.

Αρχοντικό “Αιολίδες”


Κρίκελλο, Ευρυτανία

Το Αρχοντικό Αιολίδες έχει ανοίξει τις πόρτες του για τους αθλητές του 6ου Ευρυτανείου Δρόμου και περιμένει να σας φιλοξενία σε ένα άκρως φιλικό περιβάλλον.

Μαντζάτο καφέ – πανσιόν


Κρίκελλο, Ευρυτανία

Στο παραδοσιακό χωριό Κρίκελλο, το Μαντζάτο σας περιμένει για χαλαρωτικό καφέ και δροσιστικά κοκτέιλ βοτάνων καθώς και μια εξαιρετική διαμονή σε έναν από τους ξενώνες του.

Chrysiida


Επαρχιακή οδός Ράχης Τυμφρηστού, Δόμνιστα

Αυτή η παραθεριστική μονοκατοικία βρίσκεται στο χωριό Κρίκελλο. Η μονάδα διαθέτει κήπο με ηλιόλουστη βεράντα και προσφέρει δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Για τους αθλητές θα υπάρξουν και ειδικές τιμές.