Νέα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 10ος Ευρυτάνειος Αγώνας Δρόμου

Ο 10ος Ευρυτάνειος Δρόμος διεξήχθη με επιτυχία το περασμένο Σάββατο στις 29 Ιουλίου με διοργανωτές τον σύλλογό μας, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, τον Δήμο Καρπενησίου και το ΣΕΓΑΣ. Τον αγώνα στήριξαν ο σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Tελμησσός Μαραθώνος  και η Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.Υ. Η βοήθεια και η εθελοντική προσφορά του Τελμησσού ήταν πολύτιμη με κύριο εθελοντή τον Βλάσση Καραβασίλη που ήταν και ο εμπνευστής του Ευρυτάνειου Δρόμου.

Ευχαριστούμε τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ευρυτανίας, κ. Αριστείδη Τασιό, το Δήμαρχο Καρπενησίου, κ. Νίκο Σουλιώτη και τον Αντιδήμαρχο Καρπενησίου, κ. Ιωάννη Σβερώνη για την παρουσία τους κατά την έναρξη του Ευρυτάνειου Αγώνα Δρόμου, στα Κοκκάλια.

Επιπλέον, ευχαριστούμε τη Δημοτική Σύμβουλο, κα Βούλα Τσιτούρη και τον Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας Κρικέλλου, κ. Αντώνη Μανίκα, για την παρουσία τους και τις απονομές.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος! Τους ευχαριστούμε που μας εμπιστεύτηκαν!

Ανατρέξτε στο https://evrytaneiosdromos.gr/2023-2/  για τα αποτελέσματα του αγώνα και στο https://evrytaneiosdromos.gr/photo-video-2023/ για τις φωτογραφίες του αγώνα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς μας που μας στήριξαν είτε διαφημίζοντας τον αγώνα ή προσφέροντας προϊόντα για την εξυπηρέτηση των αθλητών σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους εθελοντές Κρικελλιώτες και φίλους Κρικέλλου που μας στήριξαν και χωρίς αυτούς η διεξαγωγή του αγώνα θα ήταν δύσκολη έως και αδύνατη.

Βλάσσης Καραβασίλης, Μαρία Μαργαρίτη, Αντώνης Γρηγοριάδης και Ελευθερία Δημαντώνη από τον Τελμησσό

Δημήτρης Πανάρας, Δημήτρης Κοντός, Ιωάννης Περλεπές, Κώστας Σακαρέλος, Ζωή Σακαρέλου, Γεύση Τσιμιτσέλη, Αθηνά Τριανταφύλλου, Αρετή Τσιγαρίδα, Ευαγγελία Τόλη, Κατερίνα Γιώτη, Βάσω Μαγαλιού, Βαγγέλης Κοντός, Ιωάννης Γκίκας, Νικολέττα-Χαρούλα Ζώντου, Ανδρέας Μασαούτης, Άγγελος Σκανδάλης, Ματούλα Μπονάτσου, Ειρήνη Σχοινά, Ευγενία Σπυρέλλη, Μάριος Λιαλιάτσης, Αθανασία Ροζάκη, Γεώργιος Κατσιάρης και τις μικρές εθελόντριες στα μετάλλια.

Σας ευχαριστούμε όλους και κάθε έναν ξεχωριστά!!

Και του χρόνου!!

Εκ της διοργάνωσης,

Θανάσης Χαραλαμπόπουλος

Νίκος Γιαννακόπουλος

Ζήσης Σαρρής

Μαρία Κοντού

Εβίτα Μάνθου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *